Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
БСП избира градски лидер и подрежда кандидат-депутатска листа в неделя
Източник: ПОТВ 15:15 / 10.02.2017
©
Красимир Трифонов

В неделя, 12 февруари, пловдивските социалисти се събират на градска конференция. В дневния ред са включени 7 точки, които ще се разглеждат на две заседания. 

В първата част ще бъдат обсъдени и приети отчетите на депутата в 43-то НС Георги Търновалийски, на ППГОС на БСП - Пловдив, представен от председателя на групата Николай Радев, и на Градската контролна комисия. 
Заседанието ще започне с доклад на изпълняващия длъжността председател Красимир Трифонов. Той ще направи анализ на обществено-политическата обстановка, ще отчете дейността на ГС на БСП за периода май 2016 - януари 2017 и ще посочи предстоящите задачи. 

Гласуването на кандидати за народни представители в 44.НС и изборът на председател на ГС на БСП - Пловдив ще станат на второто заседание чрез тайно гласуване.

В конференцията ще участват 175 делегати от шестте районни организации в Пловдив. Те могат да подреждат депутатската листа, без водача и позициите за коалиционни и граждански квоти, които ще бъдат определени от НС на БСП.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е !
Адекватно е на творческия потенциал на града
Нищо не струва
Това ли ни е проблемът?
За какво става дума?
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: