Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Тунелът под Античния театър не е опасен, започва подмяна на осветителни тела
Източник: ПОТВ 13:26 / 16.02.2017
©

Тунелът на бул "Цар Борис Трети Обединител" е безопасен за движение, а конструкцията , която държи осветителните тела, е здрава.  Това каза днес зам.-кметът по транспорт в Община Пловдив Златин Велев след извършената вчера проверка на съоръжението. Със заповед на кмета на града започна обследване на подлезите, надлезите и мостовете.

"Тестовете на анкерите, които държат лампите в тунела, показват, че те са здрави. Установи се, че има много изгорели осветителни тела, чиято подмяна ще започне още през следващата седмица", съобщи Велев.

Днес се извършва обстойна проверка на подлеза на ул. "Гладстон", до Централна поща, възможно е да има временни затруднения на движението в района. "Ако се констатират елементи с нарушена конструкция и има вероятност да паднат, те ще бъдат премахнати веднага",  допълни зам.-кметът на Пловдив. 

До утре длъжностните лица от районните администрации трябва да обходят обектите, да се види тяхното състояние с оглед на безопасното преминаване на граждани и пътни превозни средства.  След обследванията на терен ще бъдат изготвени доклади за състоянието и определени срокове за отстраняване на евентуално констатирани повреди по съоръженията.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (5) 6%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (32) 42%
Защото Русия е нашата освободителка (19) 25%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (21) 27%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: