Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Пускат новия светофар на бул. "Александър Стамболийски“
Източник: ПОТВ 14:24 / 16.02.2017
©

На пълен работен режим преминава новата светофарна уредба на бул. "Александър Стамболийски" при кръстовището с ул. "Братя Бъкстон". Това съобщи директорът на ОП "Организация и контрол на транспорта" инж. Борислав Кръстев след като подписа заповедта за 72-часовите проби, които стартират в петък и приключват в неделя.

"Поредният нов светофар е част от политиката ни да създадем максимални предпоставки за по-голяма безопасност на всички участници в движението - както шофьори, така и пешеходци", коментира инж. Борислав Кръстев.

Съоръжението е изградено на едно от най-невралгичните кръстовища по булеварда с интензивен автомобилен трафик. В близост се намират болнични и учебни заведения, траурен парк, строителен хипермаркет и производствените бази на много компании, оттук преминават и автобусни линии от вътрешноградския транспорт.

"Новата светофарна уредба отговаря на всички съвременни изисквания. 16-те секции са оборудвани с LED модули, високата портална конструкция гарантира добрата видимост, а монтираният контролер е с възможност за включване към центъра за управление на трафика", обясни инж. Борислав Кръстев.

Той увери, че при благоприятни метеорологични условия предстои веднага да бъде изградена и нова тротоарна настилка.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ИДВА ЛИ ВРЕМЕТО ЗА НОВИ ИЗБОРИ?
Време е - напролет
Аман от избори
Кел файда - едва ли нещо ще се промени
Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: