Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Отпускат пари за проектиране на ремонта на "Рогошко шосе"
Източник: ПОТВ 15:44 / 16.02.2017
©

Пловдивските общински съветници гласуваха 120 хиляди лева за проектиране на ремонта на "Рогошко шосе" в участъка от моста на "Адата" до границите на Пловдив. През седмицата се проведе среща между представители на бизнеса и кмета на Пловдив Иван Тотев. Един от поставените проблеми е бил забраната за движение на тирове по бул "България". Припомняме, че от миналата година община Пловдив от наложили сериозен контрол на преминаването на тежкотоварни автомобили по важната пътна отсечка, за да не се нарушава настилката на трасето. Алтернативния маршрут на движение сега е по "Рогошко шосе"

"От няколко години коментираме дупките на "Рогошко шосе", но те не са големия проблем. Проблемът е, че пътят е проектиран за по-малко движение и няма необходимата основа. Което означава, че дори и да преасвалтираме след 6 месеца пак ще има дупки", категоричен е Тотев.

Пълното препроектиране на пътя ще включва и всички връзки до предприятията от "Тракия икономическа зона“.  "С 5 хиляди лева ще бъде изградена и велоалея в участъка", допълни Тотев.

Кметът заяви, че повишаването на външните температури е позволило възобновяване на ремонта на бул "Руски". През следващата седмица ще започна работата и по "Коматевско шосе"

 


Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е !
Адекватно е на творческия потенциал на града
Нищо не струва
Това ли ни е проблемът?
За какво става дума?
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: