Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Компроматна война от зората на демокрацията
Източник: ПОТВ 13:43 / 20.03.2017
©

Наближаващата съвсем скоро дата на изборите поразбуди заспалите партийни активисти. Стигна се дотам, че определени субекти посегнаха към позабравения черен пиар. В район "Източен" се разпространява срамен анонимен вестник наречен "Безличният". На 4 страници по най-грозният начин е атакуван бившият кмет и настоящ кандидат за депутат Славчо Атанасов. "Пуяк" е само едно от сравненята с подобен характер.
 Екипът на Пловдивската обществена телевизия направи опит да открие кой е поръчителят на това "издание". Потърсихме отговор от кмета Иван Тотев, който е председател на ГЕРБ в града.

Кметът Иван Тотев категорично заяви, че не дори не е виждал подобно издание. Буквално пред камерата на екипа ни той разлисти дипляната, оформена във вид на вестник. Заяви обаче, че не учуден от анонимката. "Те и билбордовете на Бойко Борисов с генералската униформа ги свързваха с ГЕРБ, всичко на този свят се свързва с ГЕРБ. Ние вече 10 години участваме в изборите в Пловдив, не съм изненадан. Как да го коментирам? Това са неща, които са се случвали, утре може и вестник за Иван Тотев да видите. Все едно, че хората не са виждали листовки против ГЕРБ", коментира Иван Тотев

Председателят на ВМРО в Пловдив и кмет на район "Южен" също видя за първи път изданието, в което анонимни съпартийци на Атанасов коментират действията му, наричайки го "смешник", "без грам политическо достойнство" .  "Личи си, че мирише на избори. Моите наблюдения са, че през последните години предизборните кампании стават все по-цивилизовани и не ми се ще да виждам подобни компромати. Но на хората никой не може да им забрани да ги правят и използват", заяви Инчев.

Едни от най-меките определения за Славчо Атанасов в изданието са "най-слабия кмет в историята на Пловдив", "политически хамелеон" и "предател".  Използваният речник и епитети определено нямат място в предизборната битка и най-малкото показват страх и паника от поръчителите.


Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: