Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Компроматна война от зората на демокрацията
Източник: ПОТВ 13:43 / 20.03.2017
©

Наближаващата съвсем скоро дата на изборите поразбуди заспалите партийни активисти. Стигна се дотам, че определени субекти посегнаха към позабравения черен пиар. В район "Източен" се разпространява срамен анонимен вестник наречен "Безличният". На 4 страници по най-грозният начин е атакуван бившият кмет и настоящ кандидат за депутат Славчо Атанасов. "Пуяк" е само едно от сравненята с подобен характер.
 Екипът на Пловдивската обществена телевизия направи опит да открие кой е поръчителят на това "издание". Потърсихме отговор от кмета Иван Тотев, който е председател на ГЕРБ в града.

Кметът Иван Тотев категорично заяви, че не дори не е виждал подобно издание. Буквално пред камерата на екипа ни той разлисти дипляната, оформена във вид на вестник. Заяви обаче, че не учуден от анонимката. "Те и билбордовете на Бойко Борисов с генералската униформа ги свързваха с ГЕРБ, всичко на този свят се свързва с ГЕРБ. Ние вече 10 години участваме в изборите в Пловдив, не съм изненадан. Как да го коментирам? Това са неща, които са се случвали, утре може и вестник за Иван Тотев да видите. Все едно, че хората не са виждали листовки против ГЕРБ", коментира Иван Тотев

Председателят на ВМРО в Пловдив и кмет на район "Южен" също видя за първи път изданието, в което анонимни съпартийци на Атанасов коментират действията му, наричайки го "смешник", "без грам политическо достойнство" .  "Личи си, че мирише на избори. Моите наблюдения са, че през последните години предизборните кампании стават все по-цивилизовани и не ми се ще да виждам подобни компромати. Но на хората никой не може да им забрани да ги правят и използват", заяви Инчев.

Едни от най-меките определения за Славчо Атанасов в изданието са "най-слабия кмет в историята на Пловдив", "политически хамелеон" и "предател".  Използваният речник и епитети определено нямат място в предизборната битка и най-малкото показват страх и паника от поръчителите.


Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (5) 6%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (32) 42%
Защото Русия е нашата освободителка (19) 25%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (21) 27%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: