Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Започна ремонтът на улица "Борис Шивачев" в район "Южен"
Източник: ПОТВ 14:41 / 20.03.2017
©

Улица "Борис Шивачев" е в трагично състояние, сегашните пътни ивици ще бъдат изцяло премахнати и ще бъде положен асфалт. "Стойността на строително-ремонтните дейности е 60 000 лева и включват още изграждане на тротоари, поставяне на осветление, дъждоприемни шахти. В края на месец април обновената улица трябва да е факт", обясни кметът на района Борислав Инчев.

Той допълни, че капиталовата програма на район "Южен" за 2017 година е близо 700 000 лева. "Администрацията да работи и по свръзката на кръговото на "Остромила" и булевард "Александър Стамболийски, така че следващата година да осигурим средства по изграждането на новата отсечка", каза още Инчев.  Той уточни, че в района продължава работата по изграждането на новото крило на ЦДГ "Ралица“. Предстои асфалтиране на улица "Етна“ и изграждане на паркинг на улица "Одеса“. До края на годината ще се изградят нови три детски площадки – в кв. Коматево, ж.к. Южен и на улица "Стефан Стамболов“, както и новият паркинг на улица "Димитър Талев“ (срещу Хаджията Груев) за 63 автомобила на обща стойност 130-140 000 лева.

"Улица "Даме Груев“ ще бъде ремонтирана, след като бъде направен нов проект, от който да стане ясно къде може да бъде разширена, за да се осигурят нови паркоместа, като максимално ще се запазят зелените площи. В момента с решение на Общинския съвет са заделени 1 милион лева за ремонта ѝ", заяви кметът Иван Тотев.
 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (5) 6%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (32) 42%
Защото Русия е нашата освободителка (19) 25%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (21) 27%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: