Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ДАНС разследва обществените поръчки на "Запрянови 03" в Асеновград
Източник: ПОТВ 12:55 / 19.05.2017
© архив

Община Асеновград също попадна на мушката на разследващите органи. Обект на подозрения през последните години станаха общините Перущица, Брезово, Куклен, Стамболийски и Пловдив. Някои кметове бяха отстранени и върнати на работа, други се разследват, но продължават да заемат постовете си.

Случаят в Асеновград е по подозрения за нередности с обществените поръчки, изпълняват в града. Вече са били разпитани председателят на местния общински съвет Светлозар Шуманов, кметът д-р Емил Караиванов и главният архитект на града Константин Атанасов. Била е иззета документация, твърди БЛИЦ.

Според неофициална информация на ПОТВ, агентите на ДАНС разследват поръчките възложени на местната строителна фирма "Запрянови 03". 

Същата компания бе ангажирана като подизпълнител в няколко големи инфраструктурни проекта в Пловдив - спортната зала Колодрума, Цар-Симеоновата градина, зоопарка. За последния обект разследването стигна до кмета Иван Тотев, който бе обвинен за нанасяне на щета за градската хазна в размер на 1 млн. лв. и за малко да бъде отстранен от поста. Тотев има наложена парична гаранция от 10 000 лв. Обвиняем по това разследване е и зам.-кметът Димитър Кацарски.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: