Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ДАНС разследва обществените поръчки на "Запрянови 03" в Асеновград
Източник: ПОТВ 12:55 / 19.05.2017
© архив

Община Асеновград също попадна на мушката на разследващите органи. Обект на подозрения през последните години станаха общините Перущица, Брезово, Куклен, Стамболийски и Пловдив. Някои кметове бяха отстранени и върнати на работа, други се разследват, но продължават да заемат постовете си.

Случаят в Асеновград е по подозрения за нередности с обществените поръчки, изпълняват в града. Вече са били разпитани председателят на местния общински съвет Светлозар Шуманов, кметът д-р Емил Караиванов и главният архитект на града Константин Атанасов. Била е иззета документация, твърди БЛИЦ.

Според неофициална информация на ПОТВ, агентите на ДАНС разследват поръчките възложени на местната строителна фирма "Запрянови 03". 

Същата компания бе ангажирана като подизпълнител в няколко големи инфраструктурни проекта в Пловдив - спортната зала Колодрума, Цар-Симеоновата градина, зоопарка. За последния обект разследването стигна до кмета Иван Тотев, който бе обвинен за нанасяне на щета за градската хазна в размер на 1 млн. лв. и за малко да бъде отстранен от поста. Тотев има наложена парична гаранция от 10 000 лв. Обвиняем по това разследване е и зам.-кметът Димитър Кацарски.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (3) 6%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (17) 32%
Защото Русия е нашата освободителка (15) 28%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (18) 34%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: