Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Съдът решава дали да отстрани от длъжност двамата професори от УХТ
Източник: ПОТВ 14:04 / 19.05.2017
©

В понеделник, 22 май, в Окръжен съд ще бъдат разгледани искания от прокуратурата за отстраняване от длъжност на двамата професори от УХТ до отпадане на нуждата от тази мярка. Преподавателите са обвинени в искане на подкуп от студенти.

Сутринта за 10.30 ч. е насрочено заседанието за отстраняването на Симеон Василев. Според държавното обвинение, в периода 11-15 май 2017 г. като извършител, в съучастие с Д. Д., като помагач, и П. К. като помагач, поискал 600 лв., за да постави положителни оценки върху изпитните работи на студента Б. А. Освен това поел ангажимент да отбележи същите в студентската му книжка, с което да удостовери успешно положени изпити на лицето по учебните предмети "Механика - втора част" и "Съпротивление на материалите", без да са проведени такива. 

Следобед от 14.30 ч. съдът ще разгледа и искането за отстряването на Николай Банков. Той е обвинен, че като извършител, в съучастие с Д. Д., като помагач, е поискал 600 лв., за да проведе изпит след предварително предоставени изпитни задачи и техните решения, да постави положителни оценки върху изпитните работи на студентите Х. Е. и В. А. и да отбележи същите в студентските им книжки и изпитните протоколи, с което да удостовери успешно положен изпит на лицата по учебната дисциплина "Теоретична електротехника - първа част". 

Двамата професори са с мярка за неотклонение "гаранция" в размер на 5000 лв. за всеки.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: