Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Съдът решава дали да отстрани от длъжност двамата професори от УХТ
Източник: ПОТВ 14:04 / 19.05.2017
©

В понеделник, 22 май, в Окръжен съд ще бъдат разгледани искания от прокуратурата за отстраняване от длъжност на двамата професори от УХТ до отпадане на нуждата от тази мярка. Преподавателите са обвинени в искане на подкуп от студенти.

Сутринта за 10.30 ч. е насрочено заседанието за отстраняването на Симеон Василев. Според държавното обвинение, в периода 11-15 май 2017 г. като извършител, в съучастие с Д. Д., като помагач, и П. К. като помагач, поискал 600 лв., за да постави положителни оценки върху изпитните работи на студента Б. А. Освен това поел ангажимент да отбележи същите в студентската му книжка, с което да удостовери успешно положени изпити на лицето по учебните предмети "Механика - втора част" и "Съпротивление на материалите", без да са проведени такива. 

Следобед от 14.30 ч. съдът ще разгледа и искането за отстряването на Николай Банков. Той е обвинен, че като извършител, в съучастие с Д. Д., като помагач, е поискал 600 лв., за да проведе изпит след предварително предоставени изпитни задачи и техните решения, да постави положителни оценки върху изпитните работи на студентите Х. Е. и В. А. и да отбележи същите в студентските им книжки и изпитните протоколи, с което да удостовери успешно положен изпит на лицата по учебната дисциплина "Теоретична електротехника - първа част". 

Двамата професори са с мярка за неотклонение "гаранция" в размер на 5000 лв. за всеки.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (5) 6%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (32) 42%
Защото Русия е нашата освободителка (19) 25%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (21) 27%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: