Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ДА СПАСИМ СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!
Източник: ПОТВ 17:35 / 15.07.2017
©

Пъкленият жидомасонски план отново е в ход.

Българските либерасти съвсем се наведоха на Брюксел и смятат да премахнат и последните ограничения пред закупуване на българска земя.

Тези важни ограничения бяха въведени след натиск на депутати на БСП и Атака – да се свети името им.

Сега обаче от Брюксел ни заплашват с глоби и с лихви върху глобите.

Патриотите заявиха, че е по-добре да си плащаме глобите, но да си запазим свещената земя.

Тази земя е напоена с кръвта на хиляди борци за свобода. Какво са милион евро, примерно, глоба?

Досега бариерата пред тези, които искаха да изкупят нашата земя, беше в изискването, че купувачите трябва да имат 5 години уседналост. Много умно ограничение. Защото всеки, който 5 години седи в България, се отказва да инвестира. Поне така изглежда.

Сега обаче всякакви уж инвеститори могат да дойдат у нас и още същия ден да изкупят нивата на кака Гинка, примерно. След това нивата на дядо Пешо. И така – нивичка по нивичка току виж са изкупили Отечеството ни. На цена по-ниска от една ескадрила Ф 16. Защо ни трябва да ни нападат, като могат да ни превземат тихо и кротко – декар по декар.

На първо място опасността идва от нашия петвековен поробител. Султан Ердоган ще иска да си върне границите на империята. Изтече информация, че той е дал директива и е обещал пари на тези, които искат да купуват земя – от Свиленград до Виена. Естествено, на първо място е завладяването на българските земи, след това на сръбските и т.н.

На пръв поглед няма страшно – нали земята ще се обработва, ще ражда домати, примерно? Ама това няма да бъдат нашите сладки домати, те ще бъдат унищожени и ще бъдат насадени турски сортове.

Неолибералите казват: ама земята не може да бъде изнесена, тя си остава.

А дали не може да бъде изнесена? Сайтът Тайна.ру съобщава за разкрит суперсекретен план: турците изкупуват нашата плодородна земя и тайно премахват горния плодороден слой – хумуса, натоварват го и го изнасят в Израел. Там с нашия хумус насипват пустинята Негев и садят зеленчуци, които после ще ни продават. А нашата земя остава пустееща.

Цялата операция се финансирала от ЦРУ.

Тук русофобите биха казали – стига с тия турци, вижте руснаците. Че нали самият депутат Толстой призна, че половин България вече е изкупена, сега щели да купуват другата половина.

Дано да е така. Защото братушките идват не само да купуват, те се заселват. Купуват от магазините ни, правят оборот. Утре ще започнат да строят храмове – православни. Докато какво ще строят турците – джамии.

Какво бихте искали, братя българи? Сутрин да чуете православен колокол или да ви вие мазен ходжа от минарето отсреща?

Има обаче един по-страшен план – научаваме от поне три сайта, базирани във Велес. Македония искала да изкупи България. И след като вече им признахме Самуил за общ цар, така дали утре няма да се наложи да признаем и обща столица – Скопие или Охрид?

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: