Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ДА СПАСИМ СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!
Източник: ПОТВ 17:35 / 15.07.2017
©

Пъкленият жидомасонски план отново е в ход.

Българските либерасти съвсем се наведоха на Брюксел и смятат да премахнат и последните ограничения пред закупуване на българска земя.

Тези важни ограничения бяха въведени след натиск на депутати на БСП и Атака – да се свети името им.

Сега обаче от Брюксел ни заплашват с глоби и с лихви върху глобите.

Патриотите заявиха, че е по-добре да си плащаме глобите, но да си запазим свещената земя.

Тази земя е напоена с кръвта на хиляди борци за свобода. Какво са милион евро, примерно, глоба?

Досега бариерата пред тези, които искаха да изкупят нашата земя, беше в изискването, че купувачите трябва да имат 5 години уседналост. Много умно ограничение. Защото всеки, който 5 години седи в България, се отказва да инвестира. Поне така изглежда.

Сега обаче всякакви уж инвеститори могат да дойдат у нас и още същия ден да изкупят нивата на кака Гинка, примерно. След това нивата на дядо Пешо. И така – нивичка по нивичка току виж са изкупили Отечеството ни. На цена по-ниска от една ескадрила Ф 16. Защо ни трябва да ни нападат, като могат да ни превземат тихо и кротко – декар по декар.

На първо място опасността идва от нашия петвековен поробител. Султан Ердоган ще иска да си върне границите на империята. Изтече информация, че той е дал директива и е обещал пари на тези, които искат да купуват земя – от Свиленград до Виена. Естествено, на първо място е завладяването на българските земи, след това на сръбските и т.н.

На пръв поглед няма страшно – нали земята ще се обработва, ще ражда домати, примерно? Ама това няма да бъдат нашите сладки домати, те ще бъдат унищожени и ще бъдат насадени турски сортове.

Неолибералите казват: ама земята не може да бъде изнесена, тя си остава.

А дали не може да бъде изнесена? Сайтът Тайна.ру съобщава за разкрит суперсекретен план: турците изкупуват нашата плодородна земя и тайно премахват горния плодороден слой – хумуса, натоварват го и го изнасят в Израел. Там с нашия хумус насипват пустинята Негев и садят зеленчуци, които после ще ни продават. А нашата земя остава пустееща.

Цялата операция се финансирала от ЦРУ.

Тук русофобите биха казали – стига с тия турци, вижте руснаците. Че нали самият депутат Толстой призна, че половин България вече е изкупена, сега щели да купуват другата половина.

Дано да е така. Защото братушките идват не само да купуват, те се заселват. Купуват от магазините ни, правят оборот. Утре ще започнат да строят храмове – православни. Докато какво ще строят турците – джамии.

Какво бихте искали, братя българи? Сутрин да чуете православен колокол или да ви вие мазен ходжа от минарето отсреща?

Има обаче един по-страшен план – научаваме от поне три сайта, базирани във Велес. Македония искала да изкупи България. И след като вече им признахме Самуил за общ цар, така дали утре няма да се наложи да признаем и обща столица – Скопие или Охрид?

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (14) 9%
Районен кмет от ГЕРБ (10) 6%
Славчо Атанасов (21) 13%
Борислав Инчев (4) 3%
Дани Каназирева (14) 9%
Йордан Иванов (15) 10%
Друг десен кандидат (4) 3%
Кандидат на БСП (5) 3%
Само обединен опозиционен кандидат (19) 12%
Никой не може да го пребори (51) 32%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: