Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Пловдив се включва в протест срещу убийствата на пътя
Източник: ПОТВ 10:44 / 17.07.2017
©

В Пловдив в сряда ще се проведе протест "Да спрем убийствата на пътя“ от 17:30 часа на бул. "Санкт Петербург“. Той е организиран от Румяна Чобанова чийто съпруг служител на "Автомагистрали" загива, пометен от автомобил, след като спрял да помогне на друга катастрофирала кола.

"Черната статистика ни залива ежедневно от всички медии и не е случайно, че говорим за война по пътищата. Война, която само за шест месеца от тази година е взела около 300 живота и хиляди ранени.Налагат се символични санкции и виновните скоро отново са на пътя. Но законите се правят за да уредят животът да бъде по-добър и обществото да се развива. Необходими са европейски стандарти и отговорности и прилагането им", казва Чобанова.

"Реших да организирам този протест на 19 юли - рождинната дана на моят съпруг Иван Димитров в негова памет, в памет на всички жертви на ПТП и в знак на несъгласие с колективата безотговорност", допълва още Чобанова.

Тя е подкрепена от много организации, известни българи и пловдивчанката Делка Палазова. Съпругът й загина след като беше блъснат от автомобил, управляван от Катя Лерца, на булевард "Санкт Петербург". Припомняме, Делян Палазов е спрял за проверка товарен камион, а Лерца не успяла да спре и помела полицая.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: