Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Пловдив се включва в протест срещу убийствата на пътя
Източник: ПОТВ 10:44 / 17.07.2017
©

В Пловдив в сряда ще се проведе протест "Да спрем убийствата на пътя“ от 17:30 часа на бул. "Санкт Петербург“. Той е организиран от Румяна Чобанова чийто съпруг служител на "Автомагистрали" загива, пометен от автомобил, след като спрял да помогне на друга катастрофирала кола.

"Черната статистика ни залива ежедневно от всички медии и не е случайно, че говорим за война по пътищата. Война, която само за шест месеца от тази година е взела около 300 живота и хиляди ранени.Налагат се символични санкции и виновните скоро отново са на пътя. Но законите се правят за да уредят животът да бъде по-добър и обществото да се развива. Необходими са европейски стандарти и отговорности и прилагането им", казва Чобанова.

"Реших да организирам този протест на 19 юли - рождинната дана на моят съпруг Иван Димитров в негова памет, в памет на всички жертви на ПТП и в знак на несъгласие с колективата безотговорност", допълва още Чобанова.

Тя е подкрепена от много организации, известни българи и пловдивчанката Делка Палазова. Съпругът й загина след като беше блъснат от автомобил, управляван от Катя Лерца, на булевард "Санкт Петербург". Припомняме, Делян Палазов е спрял за проверка товарен камион, а Лерца не успяла да спре и помела полицая.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (3) 6%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (17) 32%
Защото Русия е нашата освободителка (15) 28%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (18) 34%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: