Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
НОВО 20 - ЗЕМЯТА НИ ЩЕ Я КУПУВАТ НЕ ТУРЦИ, А КИТАЙЦИ!
Източник: ПОТВ 15:58 / 17.07.2017
©

Започнаха нови дебати за това дали трябва да се продава свещената българска земя на чужденци? След многото отстъпки, които направихме под диктата на Европа, сега е на ред да отпадне едно от последните ограничения – купувачите да имат 5 годишна уседналост – ако не искаме да ни сполетят жестоки глоби.

Подозренията са, че всичко това се прави, за да се даде възможност на нашите петвековни поробители да завладеят отново свещената българска земя и да ни превърнат в ратаи на новите турски бейове.  

От сайта НовинитеМенте.ком са достигнали обаче до сензационно разкритие. Да изкупят България се канят не турците, а китайците.

Те вече били изготвили планове как да превърнат цялата тракийска низина в оризища. Родопската яка била предвидена за изграждане на селища за милиони китайци, които щели да претопят българския народ.

Част от плана било осъщественото вече закупуване на така наречените Драконови лодки, с които новите китайски мандарини щели да обикалят водните площи, а нашите младежи щели да гребат от сутрин до вечер. Срещу една паница ориз.

На бунт, братя българи!

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е !
Адекватно е на творческия потенциал на града
Нищо не струва
Това ли ни е проблемът?
За какво става дума?
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: