Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
НОВО 20 - ЗЕМЯТА НИ ЩЕ Я КУПУВАТ НЕ ТУРЦИ, А КИТАЙЦИ!
Източник: ПОТВ 15:58 / 17.07.2017
©

Започнаха нови дебати за това дали трябва да се продава свещената българска земя на чужденци? След многото отстъпки, които направихме под диктата на Европа, сега е на ред да отпадне едно от последните ограничения – купувачите да имат 5 годишна уседналост – ако не искаме да ни сполетят жестоки глоби.

Подозренията са, че всичко това се прави, за да се даде възможност на нашите петвековни поробители да завладеят отново свещената българска земя и да ни превърнат в ратаи на новите турски бейове.  

От сайта НовинитеМенте.ком са достигнали обаче до сензационно разкритие. Да изкупят България се канят не турците, а китайците.

Те вече били изготвили планове как да превърнат цялата тракийска низина в оризища. Родопската яка била предвидена за изграждане на селища за милиони китайци, които щели да претопят българския народ.

Част от плана било осъщественото вече закупуване на така наречените Драконови лодки, с които новите китайски мандарини щели да обикалят водните площи, а нашите младежи щели да гребат от сутрин до вечер. Срещу една паница ориз.

На бунт, братя българи!

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ИДВА ЛИ ВРЕМЕТО ЗА НОВИ ИЗБОРИ?
Време е - напролет
Аман от избори
Кел файда - едва ли нещо ще се промени
Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: