Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ОП "Чистота“ измества сметосъбирането в светлата част на деня
Източник: ПОТВ 12:01 / 11.08.2017
©

 

Във връзка с постъпили сигнали в ОП "Чистота“ за шум при сметосъбирането в ранните часове, както и няколко сигнала от последните дни, публикувани в пловдивските медии, решихме да променим графика за обслужване на съдовете за смет, като го изтеглим в светлата част на деня. Това съобщи директорът на ОП "Чистота“ Иван Стоянов.

"Осъзнаваме неудобството, което това наше действие рискува да предизвика: необслужени контейнери до обяд и затруднение на трафика; в жегите може да има неприятна миризма от съдове за смет, като се вземе предвид характерът на отпадъка – дини, пъпеши, домати и други биоотпадъци; възможно е да има шум във времето за следобедна почивка от 14 до 16 ч. Но за да оправдаем девиза си "Винаги в услуга на града“, ние сме длъжни да предприемем мерки съобразно получените сигнали“, коментира Иван Стоянов. 

Директорът на "Чистота“ заяви, че на тел. 032 675 817 очаква  отзивите на гражданите за промяната, която ще започне от 16 август /сряда/. 


Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (5) 6%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (32) 42%
Защото Русия е нашата освободителка (19) 25%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (21) 27%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: