Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СВЪРШИ ЛИ ЛЯТОТО ИЛИ САМО ЖЕГИТЕ?
Източник: ПОТВ 08:21 / 13.08.2017
©

Синоптиците познаха, че в неделя температурите ще паднат. Днес изглежда ще се живее. Е, собствениците на плажове със сигурност не се радват. Не са въодушевени и тези, които тепърва ще тръгват за морето.

За тяхно утешение лятото се връща още утре. Жегите обаче няма да бъдат същите - максималните температури се окачва да бъдат малко над 30 градуса. По-често ще виждаме облаци.

В края на седмицата температурите отново ще станат 35 градуса, но пловдивчани знаят, че след 20 август вече не е същото. Колкото и топло да е през деня, през нощта вече може да се спи и без климатик.

Черноморските хотели вече ни атакуват с нови, септемврийски отстъпки. Съветваме ви да не бързате с резервациите. Първо проверете прогнозата за времето, второ - изчакайте още малко: цените ще падат още.

Хотелиерите и собствениците на къщи за гости малко се поразглезиха от августовския наплив, но лека-полека ще отрезвеят. Някои смятат, че бумът ще продължи и през септември, собственици на капанчета по Южното Черноморие, които затварят още преди края на август, още не са обявили на персонала си дата на разпускане.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е !
Адекватно е на творческия потенциал на града
Нищо не струва
Това ли ни е проблемът?
За какво става дума?
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: