Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СВЪРШИ ЛИ ЛЯТОТО ИЛИ САМО ЖЕГИТЕ?
Източник: ПОТВ 08:21 / 13.08.2017
©

Синоптиците познаха, че в неделя температурите ще паднат. Днес изглежда ще се живее. Е, собствениците на плажове със сигурност не се радват. Не са въодушевени и тези, които тепърва ще тръгват за морето.

За тяхно утешение лятото се връща още утре. Жегите обаче няма да бъдат същите - максималните температури се окачва да бъдат малко над 30 градуса. По-често ще виждаме облаци.

В края на седмицата температурите отново ще станат 35 градуса, но пловдивчани знаят, че след 20 август вече не е същото. Колкото и топло да е през деня, през нощта вече може да се спи и без климатик.

Черноморските хотели вече ни атакуват с нови, септемврийски отстъпки. Съветваме ви да не бързате с резервациите. Първо проверете прогнозата за времето, второ - изчакайте още малко: цените ще падат още.

Хотелиерите и собствениците на къщи за гости малко се поразглезиха от августовския наплив, но лека-полека ще отрезвеят. Някои смятат, че бумът ще продължи и през септември, собственици на капанчета по Южното Черноморие, които затварят още преди края на август, още не са обявили на персонала си дата на разпускане.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: