Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Над 200 артисти идват за театралния фестивал "Сцена на кръстопът"
Източник: ПОТВ 12:24 / 08.09.2017
© ПОТВ

Над 200 артисти от театрални трупи от 4 държави ще участват в емблематичния за Пловдив фестивал "Сцена на кръстопът". Форумът започва на 10 септември и ще продължи до 23 септември.
---

Театралният фестивал "Сцена на кръстопът" се провежда за 21-ви път. И тази година в Града под тепетата ще бъдат представени най-интересните и най-гледаните спектакли. Откриването по традиция е с представлението "Руски мармалад" на пловдивския Драматичен театър. 

БОГДАНА КОСТУРКОВА, драматург: Лицето на 21-вия фестивал е любовта в многообразните й варианти.

Почитателите на Мелпомена ще имат възможност да гледат специализираната в Шекспирови пиеси английска мъжка трупа, академичния младежки театър "Лес Курбас" от побратимения на Пловдив украински град Лвов и държавния театър от Измир, Турция. 

КРЪСТЮ КРЪСТЕВ, директор на Драматичен театър Пловдив: Любовта е квинтистенцията на човешкия живот. Във фестивала ще участват топ представления, които ще окажат влияние върху целия театър. Това е най-големият театрален празник и форум на България.

В съпътстващата програма ще има три важни събития: представяне на нова енциклопедия за Пловдив, филм на Боян Папазов за режисьора Юлия Огнянова и отбелязване 80-тата годишнина на писателя драматург Константин Илиев. Зад фестивала застават 6 проспериращи пловдивски фирми, като генерален спонсор е козметичната компания "Роза импекс".

ДИМИТЪР МАЛАШИНОВ, финансов директор на "Сцена на кръстопът": Фестивалът разполага със 150 000 лева бюджет: 50 000 от Министерство на културата, 40 000 от общината, останалите са от спонсори и продажба на билети.

Билетите за представленията са по 15, 10, 8 и 5 лева и са пуснати в продажба още от 1 септемвриКоментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е !
Адекватно е на творческия потенциал на града
Нищо не струва
Това ли ни е проблемът?
За какво става дума?
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: