Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Започна дело срещу пловдивски нотариус
Източник: ПОТВ 14:44 / 13.09.2017
©

Първи пловдивски нотариус застава на подсъдимата скамейка с обвинение за извършване на престъпление по служба. Процесът се води в Районен съд - Пловдив.
---
Подсъдима по делото е Нина Д., нотариус в гр. Пловдив. По нейно изрично желание на медиите не бе разрешено да снимат в съдебната зала. Нотариусът е обвинена, че е съставила 6 нотариални заверки, в които е удостоверила неверни обстоятелства, че документите са подписани от посочените в тях лица. Става дума за сделки с имоти. Завръзката в днешното заседание бе искането на защитата за замяна на едно от вещите лица, както и въпросът дали експертизата на подписите в документите трябва да се прави на място в кантората на нотариуса, или книжата могат да се изнесат в лаборатория. До 10-ти октомври вещите лица трябва да представят в съда заключението в експертизата си. Следващото заседание п делото е на 10-ти ноември.
---
На 15 септември Окръжният съд ще гледа отново делото срещу бившата кметица на район "Централен" Райна Петрова и бизнес дамата Надежда Минчева. Петрова е с две обвинения. Едното е, че е иззела функциите на директорите на детските заведения на територията на "Централен" и вместо да се проведат процедури по Закона за обществените поръчки за избор на доставчици на храна, сама е определила кой да е доставчик и е посочила фирмата на съпроцесничката си Надежда Минчева. Второто обвинение към Петрова е, че е приела дар - ваучер за туристическа услуга за близо 10 000 лева от Минчева. Самата Надежда Минчева е обвинена в даването на подкуп.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: