Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Започна дело срещу пловдивски нотариус
Източник: ПОТВ 14:44 / 13.09.2017
©

Първи пловдивски нотариус застава на подсъдимата скамейка с обвинение за извършване на престъпление по служба. Процесът се води в Районен съд - Пловдив.
---
Подсъдима по делото е Нина Д., нотариус в гр. Пловдив. По нейно изрично желание на медиите не бе разрешено да снимат в съдебната зала. Нотариусът е обвинена, че е съставила 6 нотариални заверки, в които е удостоверила неверни обстоятелства, че документите са подписани от посочените в тях лица. Става дума за сделки с имоти. Завръзката в днешното заседание бе искането на защитата за замяна на едно от вещите лица, както и въпросът дали експертизата на подписите в документите трябва да се прави на място в кантората на нотариуса, или книжата могат да се изнесат в лаборатория. До 10-ти октомври вещите лица трябва да представят в съда заключението в експертизата си. Следващото заседание п делото е на 10-ти ноември.
---
На 15 септември Окръжният съд ще гледа отново делото срещу бившата кметица на район "Централен" Райна Петрова и бизнес дамата Надежда Минчева. Петрова е с две обвинения. Едното е, че е иззела функциите на директорите на детските заведения на територията на "Централен" и вместо да се проведат процедури по Закона за обществените поръчки за избор на доставчици на храна, сама е определила кой да е доставчик и е посочила фирмата на съпроцесничката си Надежда Минчева. Второто обвинение към Петрова е, че е приела дар - ваучер за туристическа услуга за близо 10 000 лева от Минчева. Самата Надежда Минчева е обвинена в даването на подкуп.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани (10) 9%
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал (48) 42%
Защото Русия е нашата освободителка (21) 19%
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара (34) 30%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: