Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Арестуваният зам.-шеф на Трето РУ получил 300 лв. подкуп
Източник: ПОТВ 13:45 / 12.10.2017
© Пловдив24

Арестуваният вчера заместник-началник на Трето районно Стоян Павлов е получил 300 лева от удар за 1300 лева на ало- измамници, стана ясно на брифинга на Окръжна прокуратура-Пловдив. Павлов е задържан за 72 часа с разпореждане на прокуратурата. Очаква се до края на деня днес да бъде внесено в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение. Спрямо него вече е повдигнато обвинение за взимане на подкуп заради чадъра, който разпънал над телефонните измамници, и за неизпълнение на служебните задължения, тъй като не е съобщил за извършената измама. Предвиденото от закона наказание за това престъпление е от 3 до 10 години затвор. 

Стоян Павлов попаднал в полезрението на разследващите случайно. Криминалистите засекли един от посредниците във веригата да контактува с него и докладвали директно на директора старши комисар Атанас Илков, който уведомил прокуратурата. В понеделник случаят бил поет от Вътрешна сигурност.

По данни на полицията и прокуратура, над 180 хиляди лева са прибрали измамниците за месец септември от възрастни пловдивчани. През същия период са станали 21 престъпления. Ало-измамниците наричали Стоян Павлов "шефе".

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е ! (12) 20%
Адекватно е на творческия потенциал на града (9) 15%
Нищо не струва (26) 43%
Това ли ни е проблемът? (9) 15%
За какво става дума? (4) 7%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: