Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Биоенерготерапевт лекува от главоболие до доброкачествени тумори
Източник: ПОТВ 15:03 / 12.10.2017
©

Биоенерготерапевтът Стефанка Делипавлова притежава силна магнитна биоенергия Свише, която лекува успешно много заболявания - от главоболие до доброкачествени тумори. За дарбата й има документ, който получава при изследване през 1992 г. в Пловдив. 

Стефанка Делипавлова е получила стотици благодарствени писма от пациенти. 

Светла от Пловдив разказва, че биоенерготерапевтката само с няколко лечебни сеанса е стопила киста на яйчника й. Вълшебните ръце на Делипавлова разбили камъните в бъбреците й на песъчинки и били изчистени неусетно, без никаква болка и криза. Светла подобрила съня си и нервната й система се успокоила. "Думите не стигат да ти се отблагодаря. Бъди благословена! Бъди жива и здрава, за да помагаш на нас - болните, отчаяни хора" - благодарна е Светла.

Благовеста не можела да яде, да пие вода, да спи, имала силно сърцебиене и се уморявала бързо. След като й поставили диагноза Базедова болест, започнала лечение, но без никакъв ефект. Научила за Стефанка Делипавлова и още след първия сеанс получила облекчение, започнала да яде и да спи. "Когато си слагаше ръцете върху мен, усещах силна топлина. Аз не отричам традиционната медицина, но когато тя не е в сила да помогне, има други начини и хора, които могат да ти дарят облекчение. Благодарение на теб, аз вече съм добре. Бъди жива и здрава и нека Господ да е винаги с теб, за да можеш да помагаш на хората като нас, за които единствената надежда си само ти!" - пише Благовеста. 

Силната магнитна биоенергия на Стефанка Делипавлова излекувала Ели от множество болежки. Само след 5-минутен сеанс биоенерготерапевтката стопила с ръцете си буцата, която се намирала в междупрешленното пространство в поясната й област. Излекувана била дископатията, която сковавала Ели от години. Без никакви лекарства изчезнала язвата и била пречистена жлъчката на жената. "Благословени да са ръцете ти! Аз, най-големият Тома-неверник, бях шокирана от чудодейния резултат върху моето тяло" - свидетелства Ели.

Стефанка Делипавлова работи съвместно с медицински специалисти

Полага ръка на болното място и отправя молитва за изцеление

Така постига висока степен на успех при:

Безплодие

Бъбречна недостатъчност и камъни в бъбреците

Анемия

Дископатия и ишиас

Депресия

Страхова невроза и много други

Тел. за връзка с пловдивския офис на биоенерготерапевт Стефанка Делипавлова: 0888 683 066.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ИДВА ЛИ ВРЕМЕТО ЗА НОВИ ИЗБОРИ?
Време е - напролет
Аман от избори
Кел файда - едва ли нещо ще се промени
Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: