Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Биоенерготерапевт лекува от главоболие до доброкачествени тумори
Източник: ПОТВ 15:03 / 12.10.2017
©

Биоенерготерапевтът Стефанка Делипавлова притежава силна магнитна биоенергия Свише, която лекува успешно много заболявания - от главоболие до доброкачествени тумори. За дарбата й има документ, който получава при изследване през 1992 г. в Пловдив. 

Стефанка Делипавлова е получила стотици благодарствени писма от пациенти. 

Светла от Пловдив разказва, че биоенерготерапевтката само с няколко лечебни сеанса е стопила киста на яйчника й. Вълшебните ръце на Делипавлова разбили камъните в бъбреците й на песъчинки и били изчистени неусетно, без никаква болка и криза. Светла подобрила съня си и нервната й система се успокоила. "Думите не стигат да ти се отблагодаря. Бъди благословена! Бъди жива и здрава, за да помагаш на нас - болните, отчаяни хора" - благодарна е Светла.

Благовеста не можела да яде, да пие вода, да спи, имала силно сърцебиене и се уморявала бързо. След като й поставили диагноза Базедова болест, започнала лечение, но без никакъв ефект. Научила за Стефанка Делипавлова и още след първия сеанс получила облекчение, започнала да яде и да спи. "Когато си слагаше ръцете върху мен, усещах силна топлина. Аз не отричам традиционната медицина, но когато тя не е в сила да помогне, има други начини и хора, които могат да ти дарят облекчение. Благодарение на теб, аз вече съм добре. Бъди жива и здрава и нека Господ да е винаги с теб, за да можеш да помагаш на хората като нас, за които единствената надежда си само ти!" - пише Благовеста. 

Силната магнитна биоенергия на Стефанка Делипавлова излекувала Ели от множество болежки. Само след 5-минутен сеанс биоенерготерапевтката стопила с ръцете си буцата, която се намирала в междупрешленното пространство в поясната й област. Излекувана била дископатията, която сковавала Ели от години. Без никакви лекарства изчезнала язвата и била пречистена жлъчката на жената. "Благословени да са ръцете ти! Аз, най-големият Тома-неверник, бях шокирана от чудодейния резултат върху моето тяло" - свидетелства Ели.

Стефанка Делипавлова работи съвместно с медицински специалисти

Полага ръка на болното място и отправя молитва за изцеление

Така постига висока степен на успех при:

Безплодие

Бъбречна недостатъчност и камъни в бъбреците

Анемия

Дископатия и ишиас

Депресия

Страхова невроза и много други

Тел. за връзка с пловдивския офис на биоенерготерапевт Стефанка Делипавлова: 0888 683 066.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е ! (12) 21%
Адекватно е на творческия потенциал на града (8) 14%
Нищо не струва (24) 43%
Това ли ни е проблемът? (8) 14%
За какво става дума? (4) 7%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: