Световна поща
... КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ? ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕ. Включването на нашия канал онлайн става така: Изберете сайта ни potv.eu и кликнете върху екрана вдясно. Може...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зимното дежурство започва следващата седмица
Източник: ПОТВ 13:38 / 14.11.2017
©

1 милион и 100 хиляди лева ще струва поддръжката на Пловдив при зимни условия. Според договорът за сметосъбиране, сметоизвозване и чистота, зимното дежурство ще започне точно след седмица. Днес се извърши преглед на техниката на подизпълнителя на общинското предприятие "Чистота". Проверени бяха всички налични машини-26 от тях са разпръсквачи, 55 снегорина и 7 челни товарачи. Техническият преглед на техниката за зимно поддържане на Пловдив констатира,  че машините, които трябва да осигуряват нормални условия за придвижване в Пловдив, са в изправност. 

Всички необходими материали, които гарантират  почистване през зимния период са налични  в складовата база на "Чистота". Има близо 4 хиляди тона сол, 2 хиляди тона пясък и химикали, които се използват за температури под минус 10 градуса.  С тях се обработват пешеходните зони и тротоарите, защото калциевият дихлорид щади бетона и не уврежда настилките.

При голям снеговалеж има ресурс за допълнително включване на служители с ръчен труд. На този етап обаче синоптиците вещаят мека зима.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ИДВА ЛИ ВРЕМЕТО ЗА НОВИ ИЗБОРИ?
Време е - напролет
Аман от избори
Кел файда - едва ли нещо ще се промени
Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: