Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зимното дежурство започва следващата седмица
Източник: ПОТВ 13:38 / 14.11.2017
©

1 милион и 100 хиляди лева ще струва поддръжката на Пловдив при зимни условия. Според договорът за сметосъбиране, сметоизвозване и чистота, зимното дежурство ще започне точно след седмица. Днес се извърши преглед на техниката на подизпълнителя на общинското предприятие "Чистота". Проверени бяха всички налични машини-26 от тях са разпръсквачи, 55 снегорина и 7 челни товарачи. Техническият преглед на техниката за зимно поддържане на Пловдив констатира,  че машините, които трябва да осигуряват нормални условия за придвижване в Пловдив, са в изправност. 

Всички необходими материали, които гарантират  почистване през зимния период са налични  в складовата база на "Чистота". Има близо 4 хиляди тона сол, 2 хиляди тона пясък и химикали, които се използват за температури под минус 10 градуса.  С тях се обработват пешеходните зони и тротоарите, защото калциевият дихлорид щади бетона и не уврежда настилките.

При голям снеговалеж има ресурс за допълнително включване на служители с ръчен труд. На този етап обаче синоптиците вещаят мека зима.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ НОВОТО ЛОГО НА "ПЛОВДИВ 2019"?
Гениално е ! (13) 17%
Адекватно е на творческия потенциал на града (12) 16%
Нищо не струва (29) 38%
Това ли ни е проблемът? (18) 23%
За какво става дума? (5) 6%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: