Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Служителите на "Чистота" дебнат да пишат глоби, пушач "изгоря" с 50 лева
Източник: ПОТВ 14:48 / 14.11.2017
©

10 души са глобени само за 3 дни от служителите на общинското предприятие "Чистота". Пловдивчанин, изхвърлил фас в парк в Тракия, е олекнал с 50 лева. Същата сума трябва да плати и клошар за ровене в кофите. Съставени са наказателни постановления и на няколко заведение за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци. Припомняме, че работниците на предприятието вече имат право да санкционират и са започнали да налагат санкции за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци, образуване на сметища, изхвърляне на фасове от цигари и чоплене на слънчогледови семки по парковете и други нарушения. 

55 души са обучени, засега има само 1 възражение. Директорът на предприятието Иван Стоянов уточни, че има съставени общо 4 фиша, 5 акта и 1 предписание. "Наблюдаваме, че хората започват да се дисциплинират. Поръчват съдове за изхвърляне на строителни отпадъци. Служителите ни пък проявяват самоинициатива, а не чакат само на сигнали. Те знаят в техния район кои са основните нарушители и дори често ги дебнат", каза още Стоянов.

Служителите започват вече да глобяват и хора, които хранят улични котки и кучета до жилищни блокове, без да имат издаден документ за "зоодоброволец".

 

 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: