Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Служителите на "Чистота" дебнат да пишат глоби, пушач "изгоря" с 50 лева
Източник: ПОТВ 14:48 / 14.11.2017
©

10 души са глобени само за 3 дни от служителите на общинското предприятие "Чистота". Пловдивчанин, изхвърлил фас в парк в Тракия, е олекнал с 50 лева. Същата сума трябва да плати и клошар за ровене в кофите. Съставени са наказателни постановления и на няколко заведение за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци. Припомняме, че работниците на предприятието вече имат право да санкционират и са започнали да налагат санкции за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци, образуване на сметища, изхвърляне на фасове от цигари и чоплене на слънчогледови семки по парковете и други нарушения. 

55 души са обучени, засега има само 1 възражение. Директорът на предприятието Иван Стоянов уточни, че има съставени общо 4 фиша, 5 акта и 1 предписание. "Наблюдаваме, че хората започват да се дисциплинират. Поръчват съдове за изхвърляне на строителни отпадъци. Служителите ни пък проявяват самоинициатива, а не чакат само на сигнали. Те знаят в техния район кои са основните нарушители и дори често ги дебнат", каза още Стоянов.

Служителите започват вече да глобяват и хора, които хранят улични котки и кучета до жилищни блокове, без да имат издаден документ за "зоодоброволец".

 

 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (14) 9%
Районен кмет от ГЕРБ (10) 6%
Славчо Атанасов (21) 13%
Борислав Инчев (4) 3%
Дани Каназирева (14) 9%
Йордан Иванов (15) 10%
Друг десен кандидат (4) 3%
Кандидат на БСП (5) 3%
Само обединен опозиционен кандидат (19) 12%
Никой не може да го пребори (51) 32%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: