Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Пловдивчани пропищяха заради незавършен ремонт, от "Домоуправа" отричат
Източник: ПОТВ 15:58 / 14.11.2017
© кадър: streetviewbg
бл. 7А в Тракия

За арогантно поведение и несвършена работа от "Домоуправа"ЕООД сигнализира пловдивчанинът Кирил Костадинов, който живее в бл.7 вх.А в ЖК "Тракия". Той потърси екипа на Пловдивска обществена телевизия, за да се оплаче от изключително непрофесионални действия от страна на фирмата. "С решение на Общото събрания на блока започна смяна на щранговете. Подмениха ги, но сега всички боксониери от 1-вия до 7-мия етаж са разкъртени. Оставени са огромни дупки, на места почти нямаме стени. От мазето се носи голяма смрад, която стига до апартаментите. Плъзнали са дори и мишки", обясни Костадинов. Той твърди, че е опитал да се свърже с фирмата, но служители само са прехвърляли вината един на друг.

Управителят на "Домоуправа"ЕООД Иван Великов категорично отрече обвинението. "Ремонтът е завършен спрямо това, което е по закон. Няма как да се довършат части, които са частна собственост. Има общи части, които преминават през апартаментите и те подлежат на ремонт. След приключването хората трябва да си възстановят това, което е по тяхно желание-един иска с плочки от 100 лева, друг от 15 лева примерно. Няма как общата каса да финансира различните домакинства според техните желания", отговори Великов.

Допълнителна проверка на репортера на Пловдивската обществена телевизия показа, че има създаден специален форум в интернет с име "ДОМОУПРАВА" EООД - Иван Великов - ИЗМАМНИК и МОШЕНИК!". В други публикации той е представен като професионалист. Припомняме, че често когато има две различни тези хората казват "Истината винаги е някъде по средата".
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: