Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Защо да вземем бобкат под наем?
Източник: ПОТВ 09:05 / 06.12.2017
©

Когато стане въпрос за временно ползване на висококачествена техника, която е необходима в земеделието и строителството, то почти винаги в ума ни изкачат машини като бобкат под наем, багери под наем и други. Ако пък говорим за световно доказани марки в производството на такъв тип машини, то Bobcat е еталон за този бранш. Всъщност брандът се е превърнал и в нарицателно за част от оборудването, което използваме.

Освен че машините са се титулували с наименованието на много качествената американска марка, то взимането на бобкат под наем има изключително много предимства. За работните обекти, където челният товарач е твърде голям, бобкатът е перфектният вариант. В някои случаи просто е необходима по-малка машина с достатъчен обхват на действие.

Поради по-компактните си размери, респективно мощност, тези машини имат и по-ниска консумация на гориво. В съчетание с допълнителни приставки и оборудване, биха свършили също толкова ефективна работа, като едновременно не изискват толкова голям финансов ресурс.

С допълнителните аксесоари като "вилици" и прикачни устройства вашият бобкат под наем ще може да се включи в задачи, сред които разтоваро-товарни дейности, изкопи, насипи, вертикални планировки, заравняване, изкопи за ВиК и канализация, снегопочистване, основи и стъпки за сгради, халета, паркинги и други.

Операторите на тази техника ще се радват на по-добра видимост заради дизайна на  на конструкция, който е с една идея по-висок, което повишава видимостта и улеснява значително маневреността и контрола върху машината.

В случай че ви се налага да ползвате бобкат под наем на по-голямо разстояние, то вашето оборудване трябва да бъде лесно за транспорт и подходящо за по-дълъг път с цел спестяване на време и средства. Тук даваме още една зелена точка в полза на бобката. В допълнение, при тези по-малки машини износването на гумите е по-бавно, както и поддръжката е по-евтина в сравнение с по-големите и тежки машини.

Вече имате по-ясна представа къде се крият предимствата при вземане на  бобкат под наем. Това оборудване е подходящо за употреба в паркове, тротоари и трудно достъпни места. Ако търсите финансово изгоден вариант и качествено изпълнение, то със сигурност тази техника, в комбинация с опитен оператор, може да постигнете желаните резултати и много повече.

 

  

 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: