Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Защо да вземем бобкат под наем?
Източник: ПОТВ 09:05 / 06.12.2017
©

Когато стане въпрос за временно ползване на висококачествена техника, която е необходима в земеделието и строителството, то почти винаги в ума ни изкачат машини като бобкат под наем, багери под наем и други. Ако пък говорим за световно доказани марки в производството на такъв тип машини, то Bobcat е еталон за този бранш. Всъщност брандът се е превърнал и в нарицателно за част от оборудването, което използваме.

Освен че машините са се титулували с наименованието на много качествената американска марка, то взимането на бобкат под наем има изключително много предимства. За работните обекти, където челният товарач е твърде голям, бобкатът е перфектният вариант. В някои случаи просто е необходима по-малка машина с достатъчен обхват на действие.

Поради по-компактните си размери, респективно мощност, тези машини имат и по-ниска консумация на гориво. В съчетание с допълнителни приставки и оборудване, биха свършили също толкова ефективна работа, като едновременно не изискват толкова голям финансов ресурс.

С допълнителните аксесоари като "вилици" и прикачни устройства вашият бобкат под наем ще може да се включи в задачи, сред които разтоваро-товарни дейности, изкопи, насипи, вертикални планировки, заравняване, изкопи за ВиК и канализация, снегопочистване, основи и стъпки за сгради, халета, паркинги и други.

Операторите на тази техника ще се радват на по-добра видимост заради дизайна на  на конструкция, който е с една идея по-висок, което повишава видимостта и улеснява значително маневреността и контрола върху машината.

В случай че ви се налага да ползвате бобкат под наем на по-голямо разстояние, то вашето оборудване трябва да бъде лесно за транспорт и подходящо за по-дълъг път с цел спестяване на време и средства. Тук даваме още една зелена точка в полза на бобката. В допълнение, при тези по-малки машини износването на гумите е по-бавно, както и поддръжката е по-евтина в сравнение с по-големите и тежки машини.

Вече имате по-ясна представа къде се крият предимствата при вземане на  бобкат под наем. Това оборудване е подходящо за употреба в паркове, тротоари и трудно достъпни места. Ако търсите финансово изгоден вариант и качествено изпълнение, то със сигурност тази техника, в комбинация с опитен оператор, може да постигнете желаните резултати и много повече.

 

  

 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (31) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (12) 5%
Славчо Атанасов (28) 12%
Борислав Инчев (16) 7%
Дани Каназирева (21) 9%
Йордан Иванов (16) 7%
Друг десен кандидат (10) 4%
Кандидат на БСП (9) 4%
Само обединен опозиционен кандидат (28) 12%
Никой не може да го пребори (64) 27%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: