Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
До 17 декември завършват Асеновградско
Източник: ПОТВ 15:40 / 07.12.2017
©

Областният управител Здравко Димитров и главният експерт по сигурността на Областна администрация - Пловдив Валери Баранов направиха поредната инспекция на пътя Пловдив- Асеновград.

На обекта в момента е съсредоточено голямо количество строителна техника, багери, валяци и огромен ресурс от строителни работници, които изпълняват стриктно поставените им задачи. В момента пътните работници полагат изравнителен и усилващ 6 см. пласт биндер асфалт. Инж. Паун Иванов от фирма "ИСА 2000" обясни, че този слой е необходим, за да се повиши здравината и издръжливостта на настилката. Обектът се изпълнява с единствената в България асфалтополагаща машина VŐGELE, чиято работна площ на полагащата дъска е 12.5 метра и позволява трасето да се асфалтира едновременно. По този начин се избягват надлъжните фуги и се постига изключително добро качество на настилката. Дебелината на полагащия пласт се контролира автоматично чрез електронна система и височинен осезател, който се плъзга по повърхността на основния асфалтов пласт.

Инж. Иванов обясни, че изборът и технологията на полагане на асфалтовите слоеве по дължината на трасето е иновативен и е от изключително важно значение за качеството и зд
©
равината на пътната настилка. Той обеща, че полагането на биндер настилката по новото трасе при добро време ще приключи до 17 декември след което ще бъде направена нова организация на движението, за да се започне рехабилитацията на старото трасе.

Областният управител остана доловен от качеството и темповете, с които строителите изпълняват задачите си, и интензивния процес на работа, който ще позволи обектът да бъде завършен качествено и в срок.

В момента вървят процедурите и за локалните платна и кръговите кръстовища, които трябва да бъдат изградени успоредно с основното трасе.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: