Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СЛАВЧО АТАНАСОВ ПИТА ЦАЦАРОВ ЗА ПРОВЕРКАТА НА КОЛОДРУМА
Източник: ПОТВ 16:30 / 12.03.2018
©

Народният представител Славчо Атанасов и колегата му Борис Ячев ще внесат питане до главния прокурор Сотир Цацаров до къде е стигнало разследването по доклада на Агенцията за държавна финансова инспекция за "Колодрума". Повече от 1 година сигналът на депутата Борис Ячев "отлежава" в главна прокуратура и няма никакво становище оттам.
Сигналът за констатираните от АДФИ 22 нарушения при изграждането на спортната зала е внесен в главна прокуратура на 7 февруари 2017-а. Договорите за дейностите са сключвани от ограничен кръг от фирми, а щетите за пловдивските данъкоплатци са за близо 10 милиона лева.

АТАНАС ПЕТРОВ, юрист: Основният договор за 24 млн. без ДДС, но в последствие са сключени допълнителни договори. Особеното е, че не са били налице непредвидени обстоятелства.

Славчо Атанасов направи паралел с Перник, където за установени нарушения от 1.2 млн. лв. само 10 дни след старта на разследването са арестувани двама бивши кметове.

СЛАВЧО АТАНАСОВ, народен представител НФСБ: Утре внасяме до Цацаров питане "Какво става с проверката на "Колодрума"". Тази зала излезе златна на пловдивчани. В "Арена Армеец" една седалка струва на данъкоплатците 6500 лева, а в Пловдив – 9500 лв. Надяваме се прокуратурата да отговори има ли нарушения, а ако няма – да се аргументира.

Ако няма отговор от прокуратурата, тогава ще бъде серизан и новият антикорупционен орган, който бе структуриран миналата седмица. Общинският съветник Слави Георгиев каза, че не съществува отчет за нито едно общинско предприятие.

 СЛАВИ ГЕОРГИЕВ, общински съветник: "Колодрума" не може да покрие дори ежедневните си разходи със събитията, които се провеждат там.

Патриотите припомниха, че наскоро спортният министър Красен Кралев е обяснил лишаването на Пловдив от волейболното първенство догодина с аргумента, че залата не отговаря на изискванията за такъв форум.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: