Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зоопаркът може да е готов до началото на лятото
Източник: ПОТВ 14:51 / 12.04.2018
©
В специализирания съд в София след 10 дни ще се гледа делото срещу кмета Иван Тотев, заместника му Димитър Кацарски и районният кмет на "Западен" Димитър Колев за ощетяване на общинския бюджет с 1 милион лв. при изграждането на зоопарка.

Пловдив може да има зоологическа градина до лятото, ако Върховният административен съд се произнесе в полза на общината. ВАС е обявил че ще излезе с решение по жалба на неправителствена организация, която оспорва становището на РИОСВ до Община Пловдив,  че за промяната на плана за територията в парк "Отдих и култура" не е необходима оценката за въздействието върху околната среда /ОВОС/. 

---

ИВАН ТОТЕВ, кмет на Пловдив: Спечелихме делото на предходната инстанция и след заседанието на ВАС очакваме решение. Ако е в наша полза, за 20 дни зоологическата градина ще бъде завършена. 

Видео гледайте в емисиите новини на ПОТВ.

На днешната сесия на ОбС - Пловдив общинските съветници Пепа Деведжиева и Дани Каназирева повдигнаха въпроса за инфраструктурните проекти, свързани с инициативата "Пловдив 2019". Кметът Иван Тотев отговори пространно пред медиите на импровизиран брифинг в кулоарите на общинския съвет. Тази вечер ще излъчим репортажен запис от изявлението на кмета Тотев. 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: