Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зоопаркът може да е готов до началото на лятото
Източник: ПОТВ 14:51 / 12.04.2018
©
В специализирания съд в София след 10 дни ще се гледа делото срещу кмета Иван Тотев, заместника му Димитър Кацарски и районният кмет на "Западен" Димитър Колев за ощетяване на общинския бюджет с 1 милион лв. при изграждането на зоопарка.

Пловдив може да има зоологическа градина до лятото, ако Върховният административен съд се произнесе в полза на общината. ВАС е обявил че ще излезе с решение по жалба на неправителствена организация, която оспорва становището на РИОСВ до Община Пловдив,  че за промяната на плана за територията в парк "Отдих и култура" не е необходима оценката за въздействието върху околната среда /ОВОС/. 

---

ИВАН ТОТЕВ, кмет на Пловдив: Спечелихме делото на предходната инстанция и след заседанието на ВАС очакваме решение. Ако е в наша полза, за 20 дни зоологическата градина ще бъде завършена. 

Видео гледайте в емисиите новини на ПОТВ.

На днешната сесия на ОбС - Пловдив общинските съветници Пепа Деведжиева и Дани Каназирева повдигнаха въпроса за инфраструктурните проекти, свързани с инициативата "Пловдив 2019". Кметът Иван Тотев отговори пространно пред медиите на импровизиран брифинг в кулоарите на общинския съвет. Тази вечер ще излъчим репортажен запис от изявлението на кмета Тотев. 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
ЗАЩО НЕ ИЗГОНИХМЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ?
Защото сме балансирани
Защото нямаме доказателства кой е отровил Достал
Защото Русия е нашата освободителка
Защото ни е страх да не дойде отново техният патриарх да ни се кара
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: