Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
БСП изключи от редиците си кмета на Сопот Деян Дойнов
Източник: ПОТВ 21:16 / 12.04.2018
© ФБ
Деян Дойнов, кмет на Сопот

Организацията на БСП в Сопот изключи  Деян Дойнов от редиците на партията,съобщиха от областния съвет на социалистите.

Политическото доверие към Дойнов като кмет било свалено от общинския съвет на БСП в подбалканския град след обсъждане на фактическото състояние на общината. Организацията се разграничила от действията на Деян Дойнов заради, цитирам, "липсата на диалог и прозрачност при вземането на решения за управлението на общината и изолацията на членовете на партията при решаването на важни за общността  въпроси".

В прессъобщение до медиите казва: "Настъпилото напрежение след изключването от БСП на зам.-кмета на общината доведе до уволнението  от общинска администрация на членове на БСП, открито застанали против действията му."

"БСП трудно извоюва победа през 2015 година. Заедно с жителите на общината искахме кмет, който да управлява компетентно, справедливо и прозрачно. Ангажирахме се да преодолеем последиците от едно недобро управление, от което общината бе задлъжняла и със запорирани сметки.  Вярвахме, че сме излъчили кандидат, който ще успее", е заявил лидерът на социалистите в Сопот Станислав Стоенчев.

"Обещахме на хората промяна. За нас е важно какво мислят жителите на Сопот и затова групата на БСП в Общински съвет - Сопот ще бъде  отговорна  опозиция на управлението, в което участват и съветниците от ГЕРБ, и съветниците от Коалиция "Заедно за просперитета на Сопот и Анево", представляваща  бившия кмет на общината Веселин Личев.", декларира Стоенчев.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: